MIA S. x DOROKO

Leto pomaly končí a vy ste odo mňa nemali takmer žiadne príspevky. Prečo tomu tak bolo ? 

Jednoducho som si toto leto vydýchla, relaxovala som a naberala nové sily do ďalšieho školského roka. Venovala som sa svojmu ďalšiemu hobby, mimo blogovania, a tým je fotenie. Obrovským úspechom bola prvá spolupráca s modelingovou agentúrou EXIT MODEL MANAGEMENT ktorá sídli v Bratislave, a taktiež spolupráce, na ktoré sa môžete v najbližšej dobe tešiť. No bez ďalších okolkov vám predstavujem našu malú story s Miškou Staňovou. ENJOY!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The summer is almost over and I know.. I did't post much. Do you wanna know why?
Simply, since the end of school year was very hectic for me I took time to breathe. Also, I relaxed a lot this summer. And..I was preparing for a new school year. In addition, I spent time doing something I love as much as blogging - photographing. Huge success for me was my first ever collaboration - with EXIT MODEL MANAGEMENT. It's a Slovakian model agency that you can find in our capital city - Bratislava. Also, more collaborations are yet to come! But, without further do , I'm introducing our little story with Miška Staňová. ENJOY!  
model - Mia S. -EXITMM
styling, hair - me
make up - Simona Marinová 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Quotes

A girl should be two things: classy & fabulous
-Coco Chanel

Fashion is about dreaming and making other people dream
-Donatella Versace

Fashion is instant language
-Miuccia Prada