MY TYPICAL CITY LOOK

Dobré ráno všetkým! Prišlo leto s ním farby, dobrá nálada a skvelé počasie.
No ak sa mám priznať posledné dni som preležala v posteli. Veď kto nemiluje také dni? No ešte v piatok som si povedala že naozaj musím pohnúť kostrou, a tak sme s pár priateľmi vyrazili osláviť koniec školského roka. Veľká zábava to vám poviem. No mimo to chcem cez leto stihnúť spraviť aspoň nejaké produktívne činnosti a kto vie, možno na blog prídem s niečim novým. Nechajte sa prekvapiť.

Keď sa stane že vypadnem z domu aspoň na chvíľu, vždy volím niečo z ľahkého materiálu. Dnes vám chcem ukázať práve taký jednoduchý outfit, ktorý dáte dokopy za 10 sekúnd aj keď by človek povedal, že ste nad tým museli stráviť hodiny. V lete nenávidím nič upnuté a preto moja voľba číslo jeden sú takmer vždy šaty. Tieto konkrétne sú zo ZARY ktoré mi mamina priniesla z výletu z Portuglaska. Myslím že sa začína učiť môjmu štýlu (haha). Momentálne jedna z mojich "fav pieces" je táto úžasná farebná kabelka od VS. Vie dokonalo oživiť aj nudný outfit. Tuším sa naozaj zlepšujem a začínam si zamilovávať farby(haha). Nakoniec už len typické gladiators, okuliare na oči a hurá sa do mesta!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Good morning everyone! Here comes summer and with it good mood and great weather. On friday, I told myself that I must do something, so I went to celebrate the end of schoolyear with some of my friends. Great time, I can tell you. Besides that, I would like to do something productive during the summer, and who knows, maybe I will come up with something new on a blog. Stay tuned. 

When I went out, at least for a moment,  I always choose something made of light materials. Today, I would like to show you that kind of simple outfit, which you can put together in 10 seconds even if you think that you may need hours to choose it. In summer I hate to wear anything tight, so my choice number one is always a dress. These particular dress is from Zara, which mum bought during her trip in Portugal. I think, she started to learn my style. At this moment, one of my "fav pieces" is this purse from VS. It can perfectly upgrade boring outfit to next level. I think I´am starting to get better and enjoying colours. In the end, just typical gladiators, glasses on eyes and let´s go to city.

Čo najradšej nosíte počas horúcich letných dní?
S podravom D. xoxo

What do you most likely wear in these hot summer days?
Bye D. xoxo
Photo by-Sister
Edit by-Me(photoshop)

Dress-ZARA // Crossbody bag-Victoria´s Secret // Shoes-Stradivarius // Sunglasse-Lindex



Komentáre

  1. Outfit je opravdu skvělý a fakt ti sedne. Já mám tedy k barvám pořád stejný vztah a to ten, že čím míň, tím líp. :D Nojo, u mě prostě klasicky vládne černá, šedá a bílá. I když včera jsem si koupila béžové kraťasy, třeba to něco znamená a taky se polepším! :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno stačí pomalými krôčkami ale ide to :) A ďakujeem <3

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Quotes

A girl should be two things: classy & fabulous
-Coco Chanel

Fashion is about dreaming and making other people dream
-Donatella Versace

Fashion is instant language
-Miuccia Prada