FAKE CROATIA



Ahojte! Po veľmi dlhom čase aspoň pre mňa som opäť aktívna a veľmi sa tomu teším. Toto krásne miesto pripomínajúc mi Chorvátsko a prostredie tam (preto sa príspevok volá tak ako sa volá) mi učarovalo.
Viem že mnohým z vás asi lezie na nervy keď chodíte stále len do Chorvátska. Nuž, my tento rok nejdeme a aj preto si teraz oveľa viac uvedomujem, aké to je vzácne. Ale aspoň na chvíľku som sa pri fotení premiestnila mysľou úplne inde a vypla som. S fotkami som nesmierne spokojná. Čo poviete? Moja sestra má naozaj talent!

Neviem prečo, no poslednú dobu obľubujem MINIMALIZMUS. Zistila som že potrebujem BASIC oblečenie. Plná skriňa vzorov, nápisov atď...treba to už naozaj zmeniť! Šaty ktoré mám na sebe som si zaobstarala v MANGU (v zľave). Čím ďalej stále viac a viac nakupujem úspornejšie. Šaty som doplnila mojimi novo-zakúpenými sandálmi na menšej platforme. Čudovali by ste sa ale sú z GATE-u. Keď som bola s maminou na nákupoch, tak ma horko-ťažko presvedčila aby sme tam šli a predsa len som jej zato vďačná. Tieto SANDALS nosím skoro stále a milujem ich ! Ste aj vy stotožnení s MINIMALIZMOM?
D.
Photo by: Sister
Edit by: Alice

Dress-Mango // Hat-H&M // Sandals-Gate // Bag-?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Quotes

A girl should be two things: classy & fabulous
-Coco Chanel

Fashion is about dreaming and making other people dream
-Donatella Versace

Fashion is instant language
-Miuccia Prada