BEAR SKIN

Zimné počasie k nám naistotu dorazilo a spolu s ním vyťahujem na povrch konečne môj milovaný kožuch!
V minulých článkoch som spomínala ležérnu elegantnosť, a práve tú vám chcem v podobe dnešného outfitu predstaviť. Jednoduché, pohodlné, sivé tričko je práve to vystihujúce pre slovo ležérnosť. A zase naopak moje čižmy na vyššom opätku vystihujú slovo elegantnosť.

Dnes by som vám chcela povedať niečo málo o skvelom trende, a tým trendom je CHOKER!

Choker je priliehavý náhrdelník ktorý sa nosí samozrejme okolo krku. Bol vymyslený ako doplnok už veľmi dávno no vždy mal nejaký iný zmysel. V neskorom 19.storočí ho používali baleríny, vyššia šľachta ale bol aj znakom prostitúcie. Taktiež bol vnímaný ako symbol tajnej lesbickej lásky.
Choker sa stal veľkým trendom keď ho začala nosiť aj kráľovná Alexandra z Dánska, ktorá týmto doplnkom chcela zakryť nebadateľnú jazvu na krku. No v dnešnej dobe je to skvelý šperk, ktorý môže človek nosiť snáď ku všetkému. A najlepšie je že možnosti sú neobmedzené! Tak Hurá!

Vianoce sa blížia a tak sa vás chcem spýtať jesnu zásadnú otázku. Chceli by ste Vianočnú Giveaway? Vaše názory píšte dole + o aké produkty by ste chceli súťažiť v Giveaway?
Tak čo vy a CHOKER? Chcete Vianočnú Giveaway? Čo vravíte na outfit?
D.
Photo by-Sister
Edit by-Me (photoshop)

Sunglasses-? // Choker-Ebay // T-shirt-New Yorker // Faux Fur-MissGuided // Jeans-ZARA // Shoes-Deichmann // Rings-?

Komentáre

  1. Tak ten oufit je fakt pecka :) já chokery miluju, i když už jsou v módě celkem delší dobu, a tak se divím, že se mi ještě neomrzely :) pořád ale vidím nové a nové varianty, a tak mě to prostě baví :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Quotes

A girl should be two things: classy & fabulous
-Coco Chanel

Fashion is about dreaming and making other people dream
-Donatella Versace

Fashion is instant language
-Miuccia Prada